Na filmu Nova se dál pracuje. A v Deadpoolovi 3 bude hlavní antihrdina zachraňovat Wolverina


 Komiksové střípky.

Richard Rider alias Nova je jednou z nejvýraznějších tváří "kosmické policie" Nova Corps, ale zatím jsme se ho v hrané podobě nedočkali. Ovšem, v průběhu let se mluvilo o jeho filmu, seriálu nebo speciálu, na které se Marvel chce více soustředit. 

Právě speciál byl v poslední době řešen jako nejpravděpodobnější možnost, ale nyní se objevily zprávy, že se pracuje na sólovém filmu. S ohledem na to, že to ale Marvel ještě nepotvrdil není jasné, kdy se ho dočkáme. 

To u třetího Deadpoola víme, kdy ho uvidíme, bude to 7. 11. 2024. A vyšlo najevo, že se v něm vrátí Hugh Jackman jako Wolverine a měla by v něm roli sehrát na časový tok dohlížející organizace TVA známá ze seriálu Loki

Nebylo ale jasné proč. Vysvětlení nyní nabídl zdroj MyTimeToShineHello, který často přináší autentické informace a podle něj třetí díl naváže na dvojku, kdy Deadpool (Ryan Reynolds) použije přístroj na cestování v čase od Cablea (Josh Brolin), aby zachránil Wolverina před smrtí. Ovšem to, že si bude pohrávat s časovou osou zaujme TVA, která se vloží do dění. 

Zní to jako poměrně realistická možnost vývoje děje, ale ani v tomto případě to samozřejmě Marvel nepotvrdil.

Zdroj: MyTimeToShineHello (I, II), Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat