Dwayne Johnson, nebo někdo z jeho spolupracovníků údajně zveřejnil nepravdivé informace o výdělku Black Adama


Zajímavá situace. 

Black Adam (2022) měl být filmem, který bude jedním z hlavních pilířů nového DC Universe, ale nakonec se z projektu vyklubala průměrná komiksovka, která zřejmě prodělá a to podle odhadů 50 až 100 milionů dolarů. 

Zdá se ale, že představitel hlavní role Dwayne Johnson nebo někdo z jeho týmů se s tím nehodlá smířit, protože měl tisku předat finanční informace o filmu, které nejsou zrovna přesné. 

Na Deadline vyšel článek, který mluví o tom, že by nakonec film (i díky digitální distribuci) mohl být v plusových číslech (52 až 72 milionů dolarů), ovšem novinář Matt Belloni ze serveru Puck operuje s myšlenkou, že tahle částka není zrovna reálná a naznačil a Dwayne Johnson nebo někdo z jeho týmu poskytl danou částku zmíněnému serveru Deadline se záměrem "zamaskovat" to, že si projekt nevede ekonomicky příliš dobře.

V článku se vyjadřují určití experti na byznys, ale jde o dohady a spekulace a odkazy na jiné projekty, ne "tvrdá data", která by mohla jasně dokázat, že Black Adam bude ekonomický úspěch.

Dá se tušit, že se Dwayne a jeho lidé budou tomuto nařčení bránit, na druhou stranu, bylo by překvapením, pokud by se Belloni pouštěl do podobných obvinění, aniž by to měl čím podložit, ale uvidíme, jak se situace vyvine. 

Zdroj: Puck, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat