Marvel bojuje proti spoilerům ze seriálu Secret Invasion. Představitel Black Manty míří k Marvelu. Matka z HIMYM do DC Universa. Odlišný vzhled Hulkova syna


A nové upoutávky na druhého Black Panthera.

V marvelovské sérii Secret Invasion si zahraje také Emilia Clark a věřilo se, že ztvární jednoho ze členů národa mimozemských měňavců Skrullů. Nakonec se ale objevily informace, že si zahraje Abigail Brand, což je vůdkyně organizace S.W.O.R.D., která spadá pod S.H.I.E.L.D. a chrání Zemi před hrozbami z vesmíru. 

Nyní se ale Marvel snaží docílit toho, aby tahle informace z internetu zmizela. Samozřejmě je to marný boj a tak je to otázka, proč na tom společnosti tolik záleží s ohledem na to, že v minulosti unikly na veřejnost mnohem větší spoilery.

Premiéra Secret Invasion se odehraje v první polovině příštího roku.

Od DC k Marvelu

Yahya Abdul-Mateen II má s komiksovými rolemi zkušenosti, pro příklad ztvárňuje Black Mantu v DC universu, ale očividně mu jeho smlouva nezabraňuje v tom, aby si zahrál i u konkurence, protože vyšlo najevo, že se představí v roli Simona Williamse alias Wonder Mana v marvelovské sérii Wonder Man. Datum premiéry seriálu zatím nebylo oznámeno.

Z matky záporačkou

I DC chystá zajímavé komiksové seriály, například Penguin, který bude spin-offem k filmovému Batmanovi (2022). Aktuálně vyšlo najevo, že se v sérii objeví Cristin Milioti, kterou můžete znát jako titulní matku ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku

Cristin ztvární hlavní ženskou roli a to Sofii Falcone. V komiksu jde o členku známé mafiánské rodiny. Sofia se snaží pomstít smrt svého otce, za kterou stojí Two-Face a stane se z ní vrah známý jako Hangman. Pokud jde o její hranou verzi, tak bylo řečeno pouze to, že se bude pokoušet získat nadvládu nad Gothamem. Premiéra seriálu by se měla odehrát příští rok.

Skaar trochu jinak

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se představil Skaar, což je syn Hulka (Mark Ruffalo) a jak už je zvykem, vzniklo několik různých návrhů toho, jak mohla tahle postava vypadat. Tady jsou některé z nich. 


A nakonec dvě nové upoutávky na Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022).


Zdroj: The Direct, Screen Geek, CBM, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat