James Gunn opouští Marvel a bude šéfovat DC. Znamená to, že nemá Marvel v oblibě?


 Co na to tvůrce.

James Gunn to měl u Marvelu komplikované. Nejdříve natočil dva díly Strážců Galaxie a byl považován z za jednu z důležitých osobností Marvelovského filmového universa, následně s ním byla spolupráce ukončena kvůli cca deset let starým statusům na sociálních sítích a Gunna se ujala společnost Warner Bros., pod kterou spadají i projekty DC, ovšem byť s nimi dál James spolupracuje, vrátil se i k Marvelu. 

Nedávno ale vyšlo najevo, že společně s Peterem Safranem bude dohlížet na drtivou většinu DC projektů z takzvaného DC universa. Zazněla tak otázka, jestli má Gunn špatné vztahy s Marvelem a jeho kreativní šéfem Kevinem Feige. Tady je jeho odpověď:

"Nejen, že zbožňuji Kevina, ale byl první osobou, které jsem to řekl, když jsem uzavřel smlouvu s DC (John Cena byl druhý). Navzdory populárnímu názoru neznamená to, že Marvel přijde o část peněz to, že více peněz bude mít DC. DC & Marvel mají stejný cíl a to udržet zážitek z kina pulzujícím & živým."

To je v souladu s tím, co nedávno prohlásil Kevin. Ten poznamenal, že ještě nějakou dobu bude James pracovat pro Marvel a dodal, že bude prvním ve frontě na cokoliv dalšího, co Gunn natočí. 

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat