Blade má nového režiséra a bude prý jednou z nejdrsnějších marvelovek. A kdo byl zvažován jako nový Black Panther?


Komiksové střípky.

Není to tak dlouho, co bylo oznámeno, že film Blade přišel o režiséra. Nejdříve nebylo řečeno, že to bude znamenat zpoždění, ale tušilo se to a nakonec k tomu opravdu došlo, nové datum premiéry je 5. 9. 2024. 

Aktuálně pak vyšlo najevo, že se našel i režisér, který na film dohlédne, bude to Yann Demange a kromě toho byl najat i nový scenárista, který přepíše původní verzi příběhu. Je jím Michael Starrbury

Co je dobrou zprávou je to, že podle všeho bude Blade výrazně temnější a brutálnější než většina ostatních marvelovských projektů. Asi nebude mít čistokrevnou přístupnost R (do sedmnácti let v doprovodu dospělé osoby), ale ve srovnání s kolegy by mělo jít o drsnější projekt.To je jedině dobře, Blade není někým, kdo by byl zrovna útlocitný a vsázel na vyjednávání. 

Další kandidáti na Black Panthera

Poté, co bohužel zemřel Chadwick Boseman dal Marvel vědět, že roli T'Chally nepřeobsadí. Tím pádem identitu Black Panthera převzala jiná postava a to Shuri (Letitia Wright). Ovšem, byli zvažováni i další kandidáty, to prozradil spoluscenárista Joe Robert Cole. Ten se nechal slyšet, že se řešili i to, zda by Black Pantherem nemohl být M'Baku (Winston Duke) nebo Nakia (Lupita Nyong’o). Nakonec ale tvůrci usoudili, že Shuri bude nejpřirozenější volbou. Ale kdoví, zda v budoucnu brnění Black Panthera nebude nosit zase někdo jiný. Ostatně, závěr Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) mnohé naznačil.

Zdroj: THR, Rolling Stones, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat