Black Adam: Co mělo být ve druhé potitulkové scéně? A Dwayne Johnson prý chce držet Black Adama a Shazama oddělené


 Rock byl údajně proti. POZOR, SPOILERY!!!

V komiksu jsou Shazam a Black Adam úhlavní protivníci, ale pokud jde o filmový svět, tak se zatím nesetkali. A pokud jste viděli film Black Adam (2022), zazněly tam zmínky o Shazamovi, ale ne o aktuálním nositeli tohoto jména, tedy Billym Batsonovi, jehož dospělou verzi ztvárňuje Zachary Levi.

SOUVISEJÍCÍ: STŘET BLACK ADAMA A SUPERMANA JE MOŽNÝ, POKUD TO BUDE PROVEDENO SPRÁVNÝM ZPŮSOBEM

Podle některých zdrojů dokonce Dwayne Johnson docílil toho, že z filmu Shazam! (2019) zmizela scéna, která na Black Adama odkazovala. Sice v dané komiksovce zazněla zmínka o téhle postavě, ale byl vystřižen moment, který se právě Black Adama týkal. 

Proslýchá se, že Dwayne chce držet Black Adama a Shazama oddělené, ostatně, když podepisoval smlouvu na roli Black Adama, počítalo se s tím, že se objeví právě v komiksovce Shazam!, ale nakonec Johnson přesvědčil studio, aby vznikl samostatný film. 

To neznamená, že se tihle dva v hrané podobě nestřetnou, ale zatím to vypadá, že se do toho Dwayne Johnson nežene.

A doufá se, že síly poměří i Black Adam a Superman (Henry Cavill), což naznačila potitulková scéna v Black Adamovi. Ale měla tam být ještě další, která se věnovala Doctoru Fateovi. Ten původní (Pierce Brosnan) ve filmu zemřel, ale v potitulkové scéně měla být k vidění jeho helma, kterou by zvedla něčí ruka, ale samozřejmě než bylo odhaleno, o koho jde, scéna skončila. V komiksu jméno Doctor Fate nosilo několik postav, takže možností je víc. 

Proč byl daný moment vystřižen není jasné, ale bylo řečeno, že Doctor Fate se vrátí, ovšem předpokládá se, že to už nebude Kent Nelson jako v Black Adamovi, ovšem někdo jiný.

Zdroj: The Wrap, The Direct, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat