Šéf Marvelu naznačil, že se v Marvelovském filmovém universu dočkáme více a více monster. A co je zač zvláštní objekt z Werewolf by Night


 O co jde?

V Marvelovském filmovému universu (MCU) působí dost velmi bizarních bytostí, ale pokud se budeme bavit o klasických monsterech, která jsou v marvelovských komiksech také k vidění, s těmi tvůrci hraných projektů zatím šetřili. 

To se změní díky speciálu Werewolf by Night (premiéra 7. 10. 2022) a jak se zdá, podle kreativního šéfa Marvelu Kevina Feigea je to jen začátek:

"Představujeme svět, který se ve finále stane důležitou budoucností MCU... Chceme se věnovat úplně novým postavám a naprosto nové stránce MCU, která je nezvyklá, zábavná a jde o strašidelný pohled na nadpřirozeno."

Diváci určitě nebudou proti, pokud budeme v Marvelovském filmovém universu častěji vídat různé netvory. Je samozřejmě otázkou, jak budou zakomponováni do světa, který se sice hororovým aspektům úplně nevyhýbal, ale rozhodně nebyly časté. Snad se to povede.

Ve spojitosti s Werewolf by Night se mimochodem řeší další věc. Na některých zveřejněných fotkách byl k vidění zvláštní předmět, který ihned zaujal. Zatímco obraz speciálu je obvykle černobílý, tento artefakt září rudě. Okamžitě to samozřejmě spustilo spekulace, o co se jedná. 

Někteří se domnívají, že jde o takzvaný Bloodgem, což by dávalo smysl. Jedná se o úlomek z meteoritu, který skončil v hrudi člověka známého jako Ulysses Bloodstone. Díky němu se stal nesmrtelným, extrémně silným a výrazně se mu zlepšily reflexy. Bloodgem následně dostala dcera Ulyssea Elsa Bloodstone (Laura Donnelly), která bude mít ve Werewolf by Night důležitou roli. Nebylo by tak překvapením, pokud by šlo skutečně o Bloodgem. Samozřejmě ale nevíme, jakou roli se hraje ve speciálu.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+

Zdroj: IGN, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat