Daredevil: Herečka požádala, by na ni lidé přestali útočit kvůli spekulaci, že ztvární Elektru

Eiza Gonzalez čelí kritice.

Jak už víme, Daredevil se vrátí a to v sérii s podtitulem Born Again a počítá se s tím, že se objeví i herci z původního seriálu na Netflixu. Ovšem, zřejmě se asi nedá předpokládat, že to budou úplně všichni a tak vás zřejmě nezaskočí spekulace o tom, že by Elodie Yung v roli Elektry mohla nahradit Eiza González

SOUVISEJÍCÍ: KLIP Z SHE-HULK UKAZUJE SOUBOJE HLAVNÍ HRDINKY S DAREDEVILEM

Nic takového není potvrzeno, někdo jen vypustil tento dohad na internet, ale samozřejmě se začal rychle šířit. Což samo o sobě není nic hrozivého, tedy nebylo by, pokud bychom nežili v době toxických uživatelů sociálních sítí a Eiza González tak schytává nepříjemné online útoky na svou osobu. 

Herečku to nenechalo úplně chladnou, speciálně, když jde zatím jen o spekulaci a rozhodla se k tomu vyjádřit:

"Mám dojem, že bych to prostě měla říct, protože jsem zaprvé zmatená z množství nenávisti, která se toho týká a zadruhé mám dojem, že to ušetří lidem energii. Ne, neobsadili mě jako Elektru v Daredevilovi, mám uzavřenou exkluzivní smlouvu na seriál 3 Body Problem. Nemáte zač."

Není tedy pravděpodobné, že Eizu jako Elektru uvidíme s ohledem na to, že má jiné závazky. Snad už jí tedy dají hateři pokoj. 

Co se týče Daredevila, ten bude mít premiéru v roce 2024 s tím, že bude ale nejdříve k vidění v seriálech jiných postav, například aktuálně v She-Hulk: Neuvěřitelná právnička.

Zdroj: Twitter, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat