Natáčení Bladea bude mít (očekávatelně) zpoždění. A jak reaguje Zac Efron na zvěsti, že byl obsazen jako mladý Wolverine?


 Komiksové střípky.

Nedávno vyšlo najevo, že jen chvíli předtím, než se měly naplno rozběhnout práce na filmu Blade, přišel projekt o svého režiséra Bassama Tariqa. Nejdříve ale nebylo oznámeno to, že bychom se měli dočkat zpoždění natáčení, ovšem dalo se to očekávat. 

A je to tady, minimálně podle některých zdrojů. Původním plánem bylo, aby první klapka padla v říjnu tohoto roku, ale některé informace mluví o aktuálním posunu na listopad, ale další zmiňují leden 2023.

Zatím nebylo oznámeno, že by se změnilo datum premiéry, které je stále 2. 11. 2023, ale jestli se skutečně začne natáčet v lednu 2023, těžko si představit, že nedojde ke zpoždění. Speciálně pak, když film nejen přišel o režiséra, ale prý ani scénář není zrovna v ideálně formě. 

Zac jako Wolverine?

Nedávno jsme se dozvěděli, že se Hugh Jackman vrátí ve filmu Deadpool 3 jako Wolverine, ale nedá se předpokládat, že bude ztvárňovat tuhle roli dlouhodobě a stále se spekuluje o tom, kdo bude jeho nástupce. Občas je zmiňován například Zac Efron

Toho si sice spousta lidí pamatuje jako herce z Muzikálu na střední, ale od té doby nabral svalovinu, nechal si narůst vousy a už z něj dávno není jen idol puberťaček. 

A co na spekulace o tom, že by právě on mohl být novým Wolverinem říká?

"Myslím si, že Hugh si stále vede skvěle. To se mu musí nechat."

Není to vyslovené ne, ale zatím to nezní příliš pravděpodobně.

Zdroj: The Direct, The Tonight Show, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat