Jak vypadá herečka, která propůjčuje svou figuru She-Hulk. A co říká představitel Abominationa na změnu představitele Hulka


 Komiksové střípky.

Tvář ústřední postavě v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička propůjčuje Tatiana Maslany, ale pokud jde o fyzické dispozice, Tatiana není zrovna obr, měří 163 centimetrů, tím pádem bylo nutné najmout i někoho, kdo bude dostatečně mohutný, aby mohl ztvárnit She-Hulk (s digitálně "nasazenou" tváří Tatiany). 

Touto osobou je Maliah Arrayah a právě ona zveřejnila fotky z natáčení. Jen pro informaci, Maliah má nějakých 196 centimetrů. 

V seriálu She-Hulk se vrátil Abomination (Tim Roth), který byl padouchem ve filmu Neuvěřitelný Hulk (2008), kde ale Bruce Bannera/Hulka ztvárňoval Edward Norton. Následně ho ale nahradil Mark Ruffalo. Co si o tom myslí právě Tim Roth?

"Ne, nikdy jsem se tím víc nezabýval. Pamatuji si na to, když vyměnili herce a vybavuji si, že se mi líbilo, co Mark dělá. Byl jsem fanouškem jeho herecké práce. Je to prostě neuvěřitelný člověk a neuvěřitelný herec."

Neopomněl ale dodat, že i Edward je vynikajícím hercem. A kromě toho naznačil něco nepřekvapivého a to, že se Abomination a Hulk v seriálu She-Hulk pravděpodobně znovu setkají.

Čtvrtá epizoda bude mít premiéru 8. 9. 2022.

Zdroj: THR, Universal Pictures/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat