Deadpool 3: Ve filmu se objeví Hugh Jackman jako Wolverine!!!


 A kdy se dočkáme premiéry?

Když společnost Disney koupila Fox, existovaly tu oprávněné obavy, jak to bude se sérií Deadpool, která se přece jen zdála být příliš drsnou pro "rodinně" působícího Disneyho. Ale naštěstí jsme byli ujištěni, že třetí díl vznikne a navíc se nebude operovat s přístupností a i trojka bude nevhodná pro mládež. 

To vyvolalo zasloužené nadšení, ale určitou dobu jsme pak o filmu neslyšeli příliš nových informací. Ovšem, trpělivost se vyplatila. Představitel Wadea Wilsona/Deadpool Ryan Renolds přišel se šokujícím (v dobrém slova smyslu) oznámením, respektive videem, ve kterém popisuje přípravy filmu (samozřejmě s humorem v sobě vlastním) a na konci se mihne Hugh Jackman, kterého se Ryan zeptá, zda by si nechtěl znovu zahrát Wolverina a odpověď je kladná...

Není jasné, jak výraznou roli ve filmu sehraje, jestli půjde spíše o cameo, nebo bude Logan více zapracován do děje, ale i kdyby se objevil jen na pár minut, tak to bude paráda s ohledem na to, že se pravděpodobnost toho, že si znovu zahraje oblíbeného mutanta zdála být menší a menší.

Kromě toho video odhalilo i datum premiéry a to 6. 9. 2024 a objevil se i plakát. 

Zdroj: Marvel Studios

Zdroj: Marvel Studios/Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat