Black Panther 2: Chadwick Boseman chtěl, aby se pokračovalo bez něj


 Předčasně zesnulý herec si přál, aby vznikl další díl.

Marvelovským Black Pantherem se stal Chadwick Boseman, ale ten nečekaně v roce 2020 zemřel ve věku pouhých 38 let. Nestačil tak natočit pokračování Black Panthera a bylo otázkou, co bude dál. Marvel jasně řekl, že roli T'Chally nepřeobsadí, ani tuhle postavu "digitálně neoživí". 

Nakonec tak bylo rozhodnuto, že roli Black Panthera přijme ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) někdo jiný a bude se pokračovat. A to bylo přáním i samotného Chadwicka. Prozradila to představitelka princezny Shuri Letitia Wright, o které se spekuluje jako o té, kdo převezme kostým Black Panthera:

"...bylo to pro mě těžké představit si být na place bez svého bratra. Bylo to něco, s čím jsem se prala několik měsíců. A sebejistota, kterou cítil Ryan (Ryan Coogler, režisér obou filmů Black Panther, pozn. redakce), když slyšel, že Chadwick jemně zatlačit na to, aby se pokračovalo a způsob, kterým Ryan dal vědět, že je to větší než všichni z nás a to, že by si Chad přál, abychom pokračovali mě opravdu povzbudilo. Takže ano, jsem si velmi jistá. Miluji Ryana, je to velký podporovatel mých snů a mých cílů a mého talentu. Velmi ve mě věří a mít na své straně někoho, to pro mě hodně znamená. Takže lidi, nemůžu se dočkat, až film uvidíte a uvidíte to, jak jsme krásným způsobem uctili Chada."

Jak bylo řečeno, Letitia je považována za toho, kdo převezme identitu Black Panther, ale současně se mluví o tom, že by v tom následně nemusela pokračovat s ohledem na to, že údajně Marvelu komplikuje situaci svými kontroverzními názory na očkování. Ale uvidíme, co bude dál, zatím nemáme konkrétní informace, jaké plány jsou pro Black Panthera po jeho druhé sólovce.

Zdroj: The Playlist, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat