Armor Wars: Seriálový spin-off k Iron Manovi nebude, respektive vznikne film místo seriálu. Někteří věří, že důvodem je účast Roberta Downey Jr.


 Zajímavá změna.

Už poměrně dlouho je známá informace, že pro streamovací službu Disney+ vznikne seriál Armor Wars, který se zaměří na to, co by se mohlo stát, pokud by někdo (výrazněji než obvykle) zneužil technologii od Stark Industries. 

Ovšem, seriál je minulostí. Překvapivě vyšlo najevo, že místo něj vznikne celovečerní film s totožným tématem. Důvod? Nic hrozivého, jen tvůrci podle všeho došli k názoru, že film bude lepším způsobem jak odvyprávět příběh.

V hlavní roli stále zůstává Don Cheadle a stejně tak se nemění scenárista, tím je Yassir Lester, režisér zatím nalezen nebyl. 

Produkce seriálu měla začít v příštím roce a zatím nebyl oznámen posun. Mimochodem, spekuluje se o tom, že jedním z důvodu změny bylo i to, že Marvel chce přizvat zpět Roberta Downeyho Jr., který by poskytl hlas umělé inteligenci a bude jednodušší ho přesvědčit pro film, nežli pro seriál. Ale to je dohad, nic takového zatím potvrzeno nebylo.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat