Zajímavé reakce představitele Shang-Chiho Simu Liua a šéfa Marvelu Kevina Feigea na zrušení Batgirl

 


Co na to pánové říkají. 

Velmi překvapivě společnost Warner Bros. Discovery zrušila film Batgirl, který byl ale už v podstatě hotov a nacházel se v postprodukční fázi. Byl to nečekaný krok, které mnohé zaskočil. A někteří na to samozřejmě reagovali. 

Trošku kontroverzně například představitel Shang-Chiho Simu Liu, který na Twitteru napsal:

"S lítostí vás lidi informuji, že Disney se rozhodl zrušit vánoční speciál Shang-Chiho kvůli obavám během kontroly kvality. Už jsem danou věc natočil. Dokonce jsem vytvořil Ta Lo celé z perníku..."

Některé toto pobavilo, jiní ale mají dojem, že herec není ohleduplný k obsazení a štábu Batgirl.

Na zrušení Batgirl reagoval i kreativní prezident Marvelu Kevin Feige, který napsal spolurežisérovi Adilu El Arbi (druhým režisérem byl Bilall Fallah) zprávu a ten za ni veřejně poděkoval na Instagramu. Ve vzkazu stálo:

"Kamaráde, musel jsem se ti ozvat a dát ti vědět, že na vás oba myslím. A to jak kvůli oné skvělé zprávě, že jsi se oženil (gratuluji!), tak kvůli zklamání v podobě zrušení Batgirl. Jsem na vás velmi pyšný za vaši neuvěřitelnou práci, kterou jste samozřejmě odvedli na Ms. Marvel! Nemůžu se dočkat toho, co na vás čeká dalšího. Doufám, že vás brzy uvidím."

Je otázkou, jestli Batgirl bude v budoucnosti uvolněna, je možné, že ji Warner Bros. Discovery někdy vyšle do světa, ale zatím to tak rozhodně nevypadá.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat