Warner Bros. Discovery se znovu inspiruje u Marvelu, má desetiletý plán pro DC filmy


 A jak se vyjádřil šéf společnosti ke zrušení Batgirl?

Když se společnosti Warner Bros. a Discovery sloučily, do čela firmy se postavil David Zaslav a je očividné, že ten se nebojí změn. Například v případě DC Films začaly slušné otřesy. Nedávno byl například zrušen film Batgirl, přestože už byl v podstatě dotočen a nacházel se v postprodukci.

Co k tomuto nečekanému kroku dodal Zaslav?

"Naší ambicí je vrátit Warners na správnou kolej a produkovat vysoce kvalitní filmy. Jsme schopni vybudovat dlouhodobě udržitelně rostoucí byznys... Nezveřejníme film, dokud není hotov. Naším cílem je natočit, co nejlepší filmy, jak je jen možné."

A Batgirl očividně podle Zaslava toto nenaplňovala. Ovšem, pokud jde o DC filmy, má Warner Bros. Discovery velké plány, vlastně po vzoru Marvelu plánuje hodně dopředu a to dokonce na deset let:

"Podívejte se na Batmana, Supermana, Wonder Woman, Aquamana, to jsou značky, které jsou známé všude na světě. Udělali jsem reset. Restruktualizujeme byznys, pokud jde o DC, budeme se soustředit na to, kam se posunout v rámci desetiletého plánu. Věříme, že můžeme vybudovat udržitelný byznys. Je to velmi podobná struktura jako ta, kterou velmi efektivně dali dohromady Alan Horn, Bob Iger a Kevin Feige (vysoce postavení pracovníci Disney a Marvelu, pozn. redakce) ve [společnosti] Disney."

DC Films už se snažily vybudovat filmový svět podobný Marvelovskému filmovému universu a úplně to nevyšlo. Ale očividně to nové vedení chce zkusit znovu a nezbývat, než popřát hodně štěstí. 

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat