Ve Warner Bros. Discovery prý nejsou rádi, že byla zveřejněna Snyderova Justice League


Údajně toho litují.

Poté, co se Zack Snyder vzdal režie Justice League (2017) volali jeho fandové po tom, aby dostal šanci vytvořit svůj vlastní sestřih. Nakonec Warner Bros. vyslyšelo výzvy fanoušků, investovalo několik desítek milionů dolarů a v roce 2021 se objevila Snyderova verze Justice League, což mnoha divákům udělalo radost. 

SOUVISEJÍCÍ: JAK TO VYPADÁ S NÁVRATEM HENRYHO CAVILLA JAKO SUPERMANA

Ale zdá se, že stejné nadšení nesdílí pracovníci Warner Bros. Discovery. Ne podle článku Variety, který se zaměřuje na to, co se ve společnosti děje a ve kterém je zmíněno, že někteří zaměstnanci firmy litují toho, že film dostal šanci, protože by bylo podle nich lepší, aby volání po oživení Snyderverse pomalu utichlo, nicméně právě vydání Snyderovy Justice League vedlo k opaku a posílilo vzdor proti vedení Warner Bros. a DC. 

Na tom asi něco bude a je jasné, že Warner Bros. Discovery si musí pořádně promyslet, co bude dál, protože se zdá, že zatím, bez ohledu na nové vedení, stále zmatkuje a neví kudy kam. Tak snad nová vůdčí osoba (kterou by mohl být Dan Lin) DC filmového universa přijde s efektivní strategií.

Zdroj: Variety, DC Films/HBO Max/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat