Který projekt bude tečkou za čtvrtou fází MCU? Secret Invasion bude prvním crossoverovým marvelovským seriálem. A Flash skončí devátou řadou


 Komiksové střípky.

Aktuálně probíhá čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa a pokud vás zajímá, který projekt ji ukončí, bude to vánoční speciál Strážců Galaxie, což prozradil jeho tvůrce James Gunn. To znamená, že čtvrtá fáze bude ukončena letos v prosinci. 

SOUVISEJÍCÍ: SHANG-CHI BUDE MÍT V PÁTÉ A ŠESTÉ FÁZI MCU HODNĚ PRÁCE VĚŘÍ JEHO PŘEDSTAVITEL

Součástí páté fáze bude i seriál Secret Invasion a podle oficiálního popisu půjde o první marvelovskou crossoverovou sérii pro streamovací službu Disney+:

"Secret Invasion je nově oznámenou sérií, která míří na Disney+ a zahrají si v ní Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn jako Skrull Talos, postava, kterou jsme poprvé viděli v Captain Marvel. Crossoverová událost ukáže frakci měňavců Skrullů, kteří roky infiltrují Zemi."

Bude rozhodně velmi zajímavé sledovat, co seriál odhalí, protože se očividně drží komiksové předlohy a Skrullové se na Zemi pohybují už roky s tím, že ukradli identitu mnoha postavám. Premiéra je naplánována někdy na začátek příštího roku. 

Flash končí

Spekulovalo se o tom a nyní to bylo potvrzeno. DC seriál Flash stanice The CW skončí s devátou řadou. Ta bude mít pouze třináct epizod, začne se natáčet příští měsíc a premiéru by měla mít v takzvané mezisezóně v roce 2023.

Zdroj: Twitter, CBM, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat