Ke kterému ze Strážců Galaxie má speciální vztah James Gunn?

 


Kdo je jeho favoritem?

Tým Strážců Galaxie je poskládán z velmi svérázných postaviček, kdy není těžké si zamilovat skoro každou z nich. Není tedy snadné si vybrat favorita, ale pokud byste se zeptali režiséra/scenárista filmů Strážci Galaxie Jamese Gunna, ten má na tuhle otázku odpověď:

"A svým způsobem mám speciálně blízko k postavě Rocketa a věděl jsem, že musím dokončit jeho příběh. Věděl jsem, že to, co pro mě odstartovalo tohle dobrodružství bylo, že jsem bych mohl být svědkem toho, čím by mohl být a kým byl a odkud vzešel. Myslím si, že je to věc, která mě primárně přitahovala ke Strážcům, což bude tento víkend už deset let. Šel jsem a navrhl Strážce Kevinovi (Kevin Feige, kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) a Louovi (Louis D'Esposito, spoluprezident Marvel Studios, pozn. redakce), vedoucím Marvelu..."

Není snadné převést do hraného filmu mluvícího zbraně milujícího mývala, ale Gunnovi se to povedlo a jak už naznačil tvůrce v minulosti, ve třetím filmu se dozvíme více i o Rocketovi. Premiéra třetích Strážců Galaxie je naplánována na 4. 5. 2023.

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat