Co si myslí herečka o vášnivých fanoušcích Marvelu? A brutální moment, který se nedostal do Doctor Strange 2

 


Komiksové střípky.

Fandové umějí být velmi intenzivní a dávat svůj názor hlasitě najevo. Speciálně to platí pro milovníky Marvelu. Ti umějí být někdy až příliš rázní. Ale pokud jde o herečku Jameelu Jamil, která v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022) ztvárňuje záporačku Titanii, ta má pro to určité pochopení:

"Myslím si, že občas jsou na internetu neféroví, protože jsou velmi vášniví a mají mnoho názorů. Ale pokud by nebyli vášniví, pokud by neměli tyto názory, Marvel by se možná nevyvinul do nynější podoby. Takže jim musíme poděkovat. I když někdy vsadí na drsnou lásku, protože obvykle mají pravdu."

Nicméně se sluší poznamenat, že i pravda se dá prezentovat bez útoků a urážení.

Neztrácejte hlavu

Z Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) bylo vystřiženo několik docela drsných scén. A jednou z těch, která se nakonec ve filmu neobjevila byla chvilka ze začátku, kdy Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) připravila Morda (Chiwetel Ejiofor) o hlavu.

A jak ukazují následující náčrty od umělce Jimmyho Simsera, očividně měl vzniknout i moment, který na vraždu Morda navazoval. Scarlet Witch později ve filmu ukázala jeho hlavu jako varování těm, kteří mají odvahu jí vyhrožovat. 

Zdroj: Instagram

Zdroj: Phase Zero, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat