Kdo nahradí Nicka Furyho v roli osoby, která tahá v Marvelovském filmovém universu za nitky?

 


Asi tušíte.

Dlouhé roky působil Nick Fury (Samuel L. Jackson) jako někdo, kdo ovlivňoval chod Marvelovského filmového universa (MCU), byť to někdy dělal způsobem, který byl morálně sporný. A Nick sice ještě nedochází ze scény, vrátí se (například v seriálu Secret Invasion), ovšem už teď se ví, kdo bude jeho nástupcem. 

Julia Louis-Dreyfus jako Valentina (zdroj: Disney+)

O koho jde? Ti, kteří pečlivě sledují projekty z MCU asi překvapeni nebudou, půjde o postavu jménem Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Potvrdil to marvelovský producent Nate Moore:

"Tahle postava disponuje určitou drzostí a myslím si, že to je to, co ji odlišuje od toho, co už tu bylo. A přesto máte pocit, že místnost, ve které se nachází, má pod kontrolou. Pokud se bavíme, kdo je určitým způsobem novým vůdcem Marvelovského filmového universa, pak máme štěstí, že jsme našli Julii Louis-Dreyfus."

V komiksu byla Valentina význačnou agentkou S.H.I.E.L.D.u, která navíc měla pletky s Furym. Hraná verze očividně dává dohromady svůj speciální tým (spekuluje se, že jde o Dark Avengers) a není tajemstvím, že má velké plány, ale zatím nebylo odhaleno jaké. To ukáže až čas. 

Zdroj: Marvel’s The Falcon and the Winter Soldier: The Art of the Series

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat