Black Adam: Proč lidé začali doufat, že se ve filmu objeví Henry Cavill jako Superman?


 Někteří fandové mají pocit, že to naznačil Rock. 

Produkce nebyla jednoduchá, ale nakonec se film Black Adam (premiéra 20. 10. 2022) s Dwaynem "Rockem" Johnsonem dočkal realizace. A byť primárním protivníkem ústředního Black Adama je v komiksem Shazam, aktuálně lidé začali doufat, že se ve filmu vrátí Henry Cavill jako Superman. 

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL BYL, JE A BUDE MÝM SUPERMANEM, VZKÁZAL ZACK SNYDER

Proč? Profil thegeekofsteel sdílel obrázek, který kombinuje hrudní část kostýmu Cavillova Supermana a Black Adama a napsal k němu:

"Hrdinové! Nemohu se tohoto filmu dočkat. Nezáleží mi na tom, jestli v něm budou camea, ale pokud by byla..."

Rock fotografii sdílel a dodal:

"Od doby, kdy jsem měl wrestlingové zápasy na bleším trhu za 40 dolarů za zápas až do dneška jsem se naučil vždy naslouchat publiku, protože to nás vždy vede tam, kde je potřeba se vydat. Slyším vás & stojím za vámi."

Právě tohle vyjádření u daného obrázku vede k domněnce, že Rock naznačil přítomnost Supermana v komiksovce Black Adam. Nutno ale poznamenat, že se někteří obávají toho, aby to nebylo "očůráno" podobně jako ve filmu Shazam! (2019), kde se Superman objevil, ale nebylo mu vidět do tváře (následně stejný trik použili tvůrci v Peacemakerovi). Cavill měl původně cameo natočit, ale nevyšlo to. 

Je sice pravda, že se mluví o tom, že nový šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav chce přivést Henryho zpátky, ale zatím není jasné, jestli je to spíše zbožné přání, nebo jde o reálné plány, takže těžko říct, jak to bude v Black Adamovi.

Zdroj: DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat