Ms. Marvel: Šéf Marvelu odmítl jednu zajímavou scénu odkazující na Avengers: Endgame

 O co šlo?

První díl Ms. Marvel máme za sebou a dočkal se veskrze pozitivních hodnocení. Sice čelí takzvanému review-bombingu (pravděpodobně proto, že hlavní hrdinka je Pákistánka), ale pokud odhlédneme od těchto dětinských reakcí (oprávněná kritika je v pořádku, kritika na základě toho, že někomu nevoní etnikum postav je poněkud... zvláštní), pak je prostě faktem, že úvodní epizoda zabodovala.

SOUVISEJÍCÍ: MS. MARVEL V JEDNOM PŘÍPADĚ PŘEKONALA VŠECHNY OSTATNÍ MARVELOVSKÉ HRDINY

Ale jak už to tak bývá, několik nápadů tvůrců se nedočkalo realizace. A jeden z nich zasekl sám kreativní prezident Marvelu Kevin Feige. Jaký? To popsala tvůrkyně Bisha K. Ali:

"V jednu chvíli, na začátku, předtím než jsme rozšířili náš kreativní tým, jsem navrhl, 'Kevine, co kdyby tam byly drony a živě přenášely bitvu z 'Endgame?' A on na to, 'Bisho, ne.' Já na to, 'Tam nikde nebyl ani jeden člověk, který by streamoval bitvu z 'Endgame' skrze Twitch?' To je vtip?"

Tvůrci řešili to, jak se hlavní hrdinka (a zbytek světa) dozvěděla o tom, co se dělo během Endgame, ale Kevinovi se očividně nelíbil nápad, že to bylo s pomocí živého přenosu. Nakonec se tak lidstvo muselo spolehnout na očitá svědectví těch, kteří se do boje zapojili.

Zdroj: The Wrap, Marvel Studios / Disney+


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat