Klíčovou roli ve Strážcích Galaxie Vol. 3 si zahraje hvězda Borata. A potitulková scéna ve druhém Thorovi měla rezervy, přiznal režisér

 Komiksové střípky.

Pokud jste viděli druhý díl filmové série Borat, tak asi budete souhlasit, že v něm zazářila herečka Maria Bakalova v roli dcery ústředního "hrdiny". A právě Maria byla obsazena do třetího dílu Strážců Galaxie (premiéra 4. 5. 2023). 

Nebylo samozřejmě oznámeno, koho ztvární, ale půjde o klíčovou roli a James Gunn bulharskou herečku popsal jako neuvěřitelnou, takže očividně měla šanci zazářit. 

Co se ale podle Jamese Gunna úplně nepovedlo, byla potitulková scéna ve filmu Thor: Temný svět (2013). Ten sice Gunn nerežíroval, ale potitulkovou scénu ano a režisér druhého Thora Alan Taylor se v minulosti nechal slyšet, že je rád, že ji nerežíroval, protože by za ni nechtěl nést zodpovědnost. 

Nevhodně zvolená slova se ale fandům Gunna nelíbila a podle všeho se Taylor osobně tvůrci omluvil. Ovšem, i Gunn si je vědom toho, že daný moment nebyl úplně ideální:

"Alan se mi osobně omluvil za tento komentář, takže je vše více než v pohodě. A daný moment - přestože pomohl připravit půdu pro Kameny [nekonečna] - a samozřejmě Benicio byl jako vždy skvělý - byl upřímně řečeno uspěchaný."

Nicméně je asi na místě říct, že to rozhodně nebyla nejhorší potitulková scéna v marvelovkách, to jistě ne.

Zdroj: Twitter (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat