Fotky DC superhrdiny Blue Beetlea v kompletním kostýmu. A proč mají marvelovské série otevřené konce, když není jisté, že budou pokračovat

 


Komiksové střípky.

Společnosti Warner Bros. a DC Films připravují slušnou řádku projektů a jedním z nich bude i sólovka Blue Beetlea. Toho ztvární Xolo Maridueña a právě on je k vidění na fotkách z natáčení a to přímo v kostýmu.

Premiéra se odehraje 17. 8. 2023. 

Otevřené konce u seriálů, které nebudou pokračovat?

V případě seriálů od Marvelu, které nabízí streamovací služba Disney+ je běžné to, že nabízejí takzvané cliffhangery, tedy otevřené konce. Což je časté v případě sérií, u kterých se očekává, že budou mít další řadu, ale u marvelovských seriálů to jasné není a to, že příběh není úplně uzavřen tak může být zarážející. 

K tomu se teď vyjádřil Brad Winderbaum, šéf oddělení streamování, televizních projektů a animace v Marvel Studios:

"Vytváření delších příběhů má svá pozitivy i výzvy. Myslím, že aktuálně necháváme konce více otevřené. Nemusíme všechny konce uzavřít. A pokud vytvoříte postavy tak mocné, jako jsou Moon Knight nebo Scarlet Scarab, pak je jisté to, že v budoucnu se objeví více příběhů k odvyprávění a nové postavy, které můžeme přivést, aby je odvyprávěly."

Není tedy jasné, jestli budou pokračovat zmíněné seriály, ale samozřejmě je tu možnost, že se vrátí postavy z nich nebo jiné postavy naznačí, co se dělo dál.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios / Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat