Robert Downey Jr. připravuje spin-offy k filmům Sherlock Holmes


 K dispozici budou na streamovací službě HBO Max.

Robert Downey Jr. má na kontě hromadu zajímavých rolí, ale asi není sporu o tom, že tou nejvýraznější je Tony Stark/Iron Man. Ovšem, mnoho lidí si ho také pamatuje jako Sherlocka Holmese z dvojice filmů v režii Guye Ritchieho

V plánu byl i třetí, ale ten zatím nevznikl a není jasné, jestli k tomu někdy dojde (Robert ale údajně zájem má). K čemu by ale dojít mělo jsou dva seriálové spin-offy, které nabídne streamovací služba HBO Max.

Bohužel detaily o příběhu nebo datech natáčení a premiéry nejsou známy, ale ví se, kdo se bude podílet na produkci. Bude to právě Robert Downey Jr. a jeho produkční společnost Team Downey. 

Zatím se neradujte, není jasné, jestli se Robert objeví jako Sherlock Holmes, ale byl by to dobrý krok, jak zvýšit zájem o seriály, i kdyby mělo jít pouze o cameo. 

Přípravy jsou zatím v počátcích, tím pádem si asi ještě počkáme na podrobnosti, ovšem zapojení Downeyho jistě u mnohých diváků probudilo zvědavost. Nicméně, projekty to nebudou mít snadné s ohledem na kvality jiného seriálového Sherlocka, kde se hlavní role ujal Benedict Cumberbatch.

Zdroj: THR, Warner Bros. Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat