Doctor Strange 2: Fandové věří, že odhalili, kdo stojí za útokem na sídlo mágů


Omyl, nebo záměr? POZOR, SPOILERY!!!

Sice se už dlouho mluví o tom, že (jedna z variant) Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) bude ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) padouchem, ale nikdy to nebylo přímo potvrzeno nebo ukázánu v propagačních materiálech. V upoutávkách byly náznaky, ale nic vysloveně okatého. Tedy, nedávno se v jednom z videí objevil záběr Scarlet Witch, která zničila hlavu robotického strážce skupiny superhrdinů známých jako Illuminati, ale to by se dalo považovat za nepřímý důkaz. A to je i ten následující. Ale přesto někteří věří, že jde o další argument pro tvrzení o záporné Scarlet Witch. 

SOUVISEJÍCÍ: TOM CRUISE JAKO IRON MAN VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI?

Už v předchozích trailerech byl k vidění útok na sídlo mágů Kamar-Taj, které je ukrytu v Himalájích. Nebylo ukázáno, kdo za ofenzivou stojí, ale soudě podle toho, co jsme viděli, byly jeho/její schopnosti doprovázeny žlutými záblesky. 

V traileru určeném pro kina s formátem ScreenX, který je širší, je ale patrné, že útok je zahalen červenou září, která je typická pro magii Scarlet Witch. Objevila se tak domněnka, že barva magie v původním traileru byla změněna, aby neodhalila, kdo je jejím původcem, ovšem tady se na to trochu pozapomnělo. 

Zatím je nutné brát to s rezervou, ale asi by to nikoho nepřekvapilo, pokud by se to potvrdilo.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Pokud jste viděli WandaVision, tak nemusíte nic hádat. Všechno tam bylo poměrně hezky nastíněno.

    OdpovědětVymazat