Nejen rychlý ale i zběsilý, Ezra Miller byl zatčen na Havaii


 Je to rebel.

Ezra Miller je divočák, to není žádné velké tajemství a to dokázal znovu. Herec byl aktuálně zatčen na Havaji za obtěžování. 

SOUVISEJÍCÍ: DIVÁKŮM SE NEJVÍC LÍBÍ SCÉNA Z JUSTICE LEAGUE

Havajská policie k tomu vydala následující prohlášení, že herec...

"...začal být rozčílený, když návštěvníci baru začali zpívat karaoke. Miller začal vulgárně křičet a v jednu chvíli vytrhl mikrofon ženě ve věku 23 let, která zpívala karaoke (přestupek výtržnictví) a později se vrhl na muže ve věku 32 let, který hrál šipky (přestupek obtěžování). Majitel baru několikrát bezvýsledně požádal Millera, aby se uklidnil."

Byla oficiálně vznesena obvinění, herec byl zatčen, ale aktuálně je na svobodě poté, co zaplatil kauci ve výši 500 dolarů. 

Je otázkou, co bude dál s ohledem na to, že to není poprvé, co se něco podobného stalo. V roce 2020 napadl ženu před barem na Islandu. Ta měla z legrace napodobovat boxerský postoj a herec ji v reakci na to chytil pod krkem a "složil" na zem. 

Těžko říct, jak bude situace vyřešena ze strany orgánů činných v trestním řízení, ale co je jasné je to, že nadšená aktuálně není společnost Warner Bros., Ezra hraje ve dvou jejích velkých filmech (Flash a třetích Fantastických zvířatech), které se chystají do kin. Tohle asi není pozornost, o kterou by stála.


Zdroj: DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat