Invincible: Jak jsou na tom druhá a třetí řada výtečného (a pořádně krvavého) komiksového seriálu


 To prozradil scenárista a producent Simon Racioppa.

Komiksový animovaný seriál Invincible/Neporazitelný si velmi rychle získal popularitu a není divu. Je to drsná brutální podívaná, která se s ničím nepáře, je plná zajímavých postav a skvělé akce.

SOUVISEJÍCÍ: NEJBRUTÁLNĚJŠÍ SCÉNY Z PRVNÍ ŘADY SERIÁLU INVINCIBLE

Nadšení tak vyvolala skutečnost, že Amazon Prime Video schválil druhou (a rovnou i třetí) řadu. Na tu ale stále čekáme a v poslední době nebylo k dispozici příliš informací. 

Teď naštěstí promluvil producent/scenárista seriálu Simon Racioppa:

"Tvrdě na tom pracujeme. Jedna věc, kterou bych rád řekl lidem je to, že na tom pracujeme déle, než si lidé myslí. Spousta lidí předpokládá, že jsme zrovna začali a to není pravda. Už nějakou dobu na tom pracujeme. Ale je to velký seriál. Udělat to správně si žádá čas. Stále je pandemie. Doufejme, že se z ní dostaneme, ale kvůli tomu je spousta věcí pomalejších. Všichni na tom tvrdě pracují, myslím si, že se vám to bude hodně líbit. Chceme to natočit tak moc, jako to chtějí lidé vidět. Jsme do toho ponořeni. Přál bych si, aby to bylo již hotovo a bylo to dokončeno, ale není. Jsme do toho ponořeni, doslova i toto odpoledne je to to, co dělám - na tomhle seriálu je víc práce! Hned po těchto rozhovorech se vrátím k práci na Invincible."

Zatím bohužel není jasné, kdy se dočkáme premiéry, ale jak je vidět, tvůrci se rozhodně "neflákají", tak snad brzy uvidíme výsledky jejich práce.

Mezitím si můžete užít jinou animovanou brutální podívanou a to sérii The Boys Presents: Diabolical, na které se Racioppa také podílel.

Zdroj: Josh Wilding, Amazon Prime Video (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat