Captain America 4: Jestli ve filmu nebudu, je to vina Anthonyho Mackie, zavtipkoval představitel Winter Soldiera

Sebastian Stan si opět utahuje z kolegy. 

Sebastian Stan a Anthony Mackie, tedy představitelé Buckyho Barnese/Winter Soldiera/White Wolfa a Sama Wilsona/Falcona/nového Kapitána Ameriky jsou proslulí tím, že do sebe rádi navzájem přátelsky rýpají a zdá se, že s tím nehodlají přestat. 

Jak asi víte, připravuje se čtvrtý film Captain America, ve kterém se vrátí Anthony Mackie jako nový Kapitán Amerika. Zatím ale nebylo potvrzeno, že ve filmu uvidíme i Sebastiana (byť je to vysoce pravděpodobné) a k tomu se právě herec vyjádřil s humorem sobě vlastním:

"Nevím. Opravdu nevím [jestli ve filmu budu]. Skutečně doufám, že o tom nerozhoduje Anthony Mackie, protože pokud ano, pokud do toho bude moci mluvit, nebudu v Captain America 4. Miluji ho. Víte, že je nejlepší."

Zatím není jasné, kdy se začne natáčet, ani kdy bude premiéra, na další informace si budeme muset počkat, ale je opravdu na 99 % jisté, že se Buckyho ve filmu dočkáme. Bez něj by to prostě nebylo ono a Marvel to jistě ví. Ostatně, důkazem o skvělé chemii téhle dvojky budiž seriál Falcon & Winter Soldier.

Zdroj: Extra, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat