Will Smith podporuje vznik režisérského sestřihu Sebevražedného oddílu. A obrázek k Doctor Strange 2 s několika verzemi Strange

 


Komiksové střípky.

Sebevražedný oddíl (2016) nedopadl tak, jak si mnozí představovali, ovšem režisér David Ayer naznačil, že to nebyla úplně jeho vina, protože do toho studio kecalo víc než by bylo zdrávo. Proto vznikla kampaň, která se snaží docílit toho, aby měl Ayer šanci nabídnout svůj sestřih (podobně jako Zack Snyder u Justice League). 

Zatím k tomu nedošlo, ale kampaň má velkou podporu a to i například ze strany představitele Deadshota Willa Smitha. Ten se nechal slyšet:

"Jsem pro. Rád bych se na to podíval. Tenhle svět miluji. Miluji to, co bylo ukázáno v obou verzích. Rozhodně bych to rád viděl."

Zatím to ale nevypadá, že by Warner Bros. na nový sestřih Sebevražedného oddílu hodlalo kývnout. Což je škoda. Ale třeba společnost změní názor. 

Letos a to 5. 5. 2022 se dočkáme filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a jak víme, uvidíme v něm více verzí Doctora Strange (Benedict Cumberbatch). A právě několik variant Strange je k vidění na novém promoartu. 


Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat