Obi-Wan Kenobi: O čem zřejmě bude seriál o jednom z nejznámějších Jediů?


 Čeho bychom se měli dočkat? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Ještě letos a to 25. 5. 2022 bude mít na Disney+ premiéru seriál Obi-Wan Kenobi, ve kterém se do ikonické role vrátí Ewan McGregor

SOUVISEJÍCÍ: HAYDEN CHRISTEN BUDE K VIDĚNÍ V SERIÁLU AHSOKA

S ohledem na to, že je to poměrně blízko už kolují určité zprávy a odhady o tom co čekat, ale málokdy to má konkrétní obrysy.

Teď se objevily určité detaily, které znějí zajímavé. Kenobi se samozřejmě bude skrývat, což není s ohledem na to, co se stalo po rozkazu 66 překvapením s většinou Jediů. A bude se mu dařit skrývat před silami zla. Někdo ho ale přece najde. 

Mladý Jedi Nari, který vypátrá Kenobiho na Tatooinu a to s naivním cílem obnovení Řádu Jedi. Nari ale nevědomky ohrozí důležitou misi, kterou Kenobi má a to je ochrana Lukea Skywalkera před Darthem Vaderem. 

Nariho na Tatooine sledují inkvizitoři Třetí sestra a Pátý bratr a vycítí Kenobiho přítomnost... Kenobi tak bude nucen planetu opustit a navíc ho Bail Organa požádá, aby mu pomohl zachránit princeznu Leiu. 

Zatím je nutné to brát s určitou rezervou, ale nezní to nepravděpodobně a navíc to má potenciál být velmi zajímavou podívanou. 

Zdroj: Making Star Wars, Lucasfilm (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat