Benedict Cumberbatch váhal, zda přijmout roli v marvelovce. A prohlédněte si figurky Thora a Mighty Thora z Thor: Love and Thunder


 Komiksové střípky.

Benedict Cumberbatch se úplně nevyhýbá blockbusterovým filmům, ale ví se o něm, že je fanda menších a nezávislých projektů, které to ale mají v dnešní době, kdy kinům vládnou komiksovky, prokazatelně těžší. 

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE SLAVÍ VELKÝ ÚSPĚCH

Přiznal tak, že přijmout roli v marvelovském projektu váhal:

"Nepracuji pro Goliáše, který zabíjí Davida? Pokud jde o umělecký úhel pohledu, nemám dojem, že se to navzájem vylučuje. Ovšem, pokud nemáte marvelovskou hvězdu, tak je velmi velmi velmi velmi těžké financovat jakýkoliv film - ať je příběh sebedůležitější, ať je příběh sebeaktuálnější, ať už je umělec sebetalentovanější a oceňovaný a vážený."

Hollywood je o penězích, to není tajemstvím a teď jsou v kurzu komiksové filmy, takže není divu, že natočit něco, co nemá předlohu na stránkách komiksů není snadné, ale stále existuje dost příkladů, které dokazují, že uspět lze i bez toho, aniž by na plakátu bylo logo Marvelu nebo DC.

Thor a Thor

Už delší dobu, víme, že ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) bude k vidění nejen Thor (Chris Hemsworth), ale i Mighty Thor (Natalie Portman). A právě jejich oficiální akční figurky si můžete nyní prohlédnout.

Zdroj: Vanity Fair, Marvel Studios (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat