Marvelovský seriál Echo obstarají tvůrci Daredevila a Punishera. A představitel Shang-Chiho má veledůležitou otázku k Harry Potterovi

 


Komiksové střípky.

V seriálu Hawkeye se představila postava známá jako Echo (Alaqua Cox), která dostane vlastní seriál (pravděpodobně příští rok), což je jen a jen dobře, je to zajímavá (anti)hrdinka. A dobrou, vlastně skvělou zprávou je to, že bude v dobrých rukou, protože vyšlo najevo, že mezi scenáristy budou Ken Kristensen a Dara Resnik Creasey

První zmíněný pracoval na obou řadách marvelovského seriálu Punisher a Dara zase na třetí řadě oceňovaného Daredevila (obě série jsou k dispozici na Netflixu). Dá se tak tušit, že svým pojetím se Echo bude blížit právě oběma zmíněným projektům a to zní slibně, protože ty byly příjemně temné a intenzivní. 

Tak jak to bylo?

A teď něco trošku odlehčenějšího. Představitel marvelovského superhrdiny Shang-Chiho Simu Liu totiž přišel s důležitou (?) otázkou na fandy Harryho Pottera a to:

"Teď jsem už dost velký na to, abych se zeptal... jak je možné, že existuje Hagrid"

Herec naráží na to, že Hagrid potomkem obryně a kouzelníka a logicky se tak někteří ptají na to, jak to bylo fyzicky možné s ohledem na jejich rozdílné tělesné proporce (Hagridův otec byl údajně malý i na poměry člověka). A samozřejmě se to začalo ihned řešit a diskutovat o tom a objevily se různé teorie. Například tam, že použito zvětšovací kouzlo a další zajímavé dohady. Ale dokud to nevysvětlí sama autorka knih J. K. Rowling, tak opravdu můžeme jen hádat (pokud si tedy něco takového vůbec chcete představovat). 

Zdroj: The Illuminerdi, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat