Byla to ta nejhorší zkušenost, promluvil o natáčení Justice League Ben Affleck


 Herec se rozpovídal o nepříjemné době. 

O tom, že natáčení Justice League (2017) nebylo zrovna příjemným zážitkem si šuškají i vrabci na střeše. A někteří herci a tvůrci o tom mluví otevřeně. Teď se k nim přidali představitel Bruce Waynea/Batmana Ben Affleck:

SOUVISEJÍCÍ: FILM FLASH BUDE PRO BENA AFFLECKA ROZLOUČÍ S ROLÍ BATMANA

"Liga spravedlnosti pro mě byla opravdu vrcholem. Byla to špatná zkušenost, protože se v dané době sešlo několik věcí - můj vlastní život, rozvod, to, že jsem byl příliš často pryč, soupeřící strany a Zackova osobní tragédie (v dané době spáchala sebevraždu nevlastní dcera Zacka Snydera, pozn. redakce) a přetáčky. Byla to ta nejhorší zkušenost. Bylo to hrozné. Bylo to vše, co se mi na tom nelíbilo. V daný moment jsem si řekl: "Tohle už dál dělat nebudu.' Nebylo to jen tím, že by Liga spravedlnosti byla tak špatná, mohlo to být [způsobeno] čímkoliv."

Právě to, že už ho to nedělalo šťastným vedlo k i tomu, že přestal pracovat na nové sólovce Batmana (3. 3. 2022), kde měl ztvárnit hlavní roli, pomoci se scénářem a obstarat režii. Ale uvědomil si, že chce, aby se toho ujal někdo, koho to bude bavit a tím on není. 

Zdá se tak, že se k Batmanovi už nevrátí, ale jak víme, ještě se objeví ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022). Pak to ale opravdu vypadá, že s rolí skončí.

Zdroj: LA Times, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat