Zajímá teorie, Hawkeyeova žena je oblíbená komiksová supehrdinka. A ochutnávka z nadcházející epizody


Něco pro fandy povedeného seriálu. POZOR, SPOILERY!!!

Minisérie Hawkeye se blíží ke svému konci, příští týden a to 15. 12. 2021 bude k vidění předposlední pátá epizoda a asi není přehnané tvrzení to, že je tu ještě spousta otázek, na které chceme znát odpovědi. Například by asi nebylo ke škodě věci zjistit více o Lauře (Linda Cardellini), manželce Clinta Bartona/Hawkeye (Jeremy Renner). 

Linda Cardellini a Jeremy Renner jako Clint a Laura Barton (zdroj: Marvel Studios)
Zatímco ve filmech působila jako taková milá hospodyňka, tak v seriálu jsme zjistili, že svému manželovi často poskytuje technickou a informační podporu, což bylo docela překvapením. A samozřejmě se tak začalo spekulovat o tom, zda se za vizáží milé manželky neskrývá něco víc. 

A jedna z teorií zní velmi zajímavě. Někteří se totiž domnívají, že by Laura mohla být Mockingbird, což je jedna z nejvýraznějších agentek organizace S.H.I.E.L.D.

V komiksu byli Mockingbird a Hawkeye chvíli manželé a profesionální partneři a je patrné, že Laura má zajímavější minulost, než by se mohlo na první pohled zdát. Plus má očividně přehled o všem, co její manžel dělal a to včetně jeho působení v roli Ronina. 

Je pravda, že v komiksu je nejznámější Mockingbird Barbara "Bobbi" Morse a dokonce jsme ji viděli v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., kde ji ztvárnila Adrianne Palicki, ale Marvelovské filmové universum se k seriálovým projektům mimo streamovací službu Disney+ moc nehlásí, takže představit jinou Mockingbird by nebylo problémem. A hlavně by to byl nečekaný krok. Tak schválně, jestli je takhle spekulace správná. 

Co už ale není spekulace je to, že se v seriálu Hawkeye objeví Yelena Belova/Black Widow v podání Florence Pugh. K tomu došlo ve čtvrtém dílu a bude k vidění i v následujících epizodách. To je patrné z následující upoutávky.


Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat