Spider-Man: Bez domova - Electro nebude modrý. A co má Tom Holland nejraději na předchozích Spider-Manech


 Co se mu líbilo?

Spousta lidí by asi byla nemile překvapena, pokud by se ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) neobjevili předchozí představitelé Spider-Manů Tobey Maguire a Andrew Garfield. Přece jen, náznaků je až moc na to, aby šlo o pouhé domněnky, ovšem potvrzeno to oficiální nebylo. A tak se alespoň aktuální představitel Spider-Mana Tom Holland rozpovídal o tom, co se mu na předchozích filmových sérií o Pavoučím muži líbilo nejvíc:

"V případě Tobeyho filmů se mi líbil finální souboj mezi ním a Goblinem. Něco, co bych si opravdu přál, abychom udělali v našich filmech je roztrhání obleku. Víte, jak si vždy roztrhají kostýmy a poté masku? To se mi opravdu líbí, protože to přináší určitou míru realističnosti, pokud jde o zranění, které může Spider-Man mít. Ve filmech Andrewa jsem popravdě miloval scénu na skateboardu. Vím, že je to dost odlišné od toho, jaký Peter Parker je a byl to svým způsobem krok vedle, ale opravdu jsem si tuhle scénu užil. Myslím si, že to byla opravdu zábava. Myslím si, že to byl způsob, jak ukázali aspekt života Petera Parkera, který byl opravdu zajímavý a zábavný."

Mimochodem, co potvrzeno bylo, je to, že se vrátí padouši z předchozích filmů a bude mezi nimi i Electro, kterého opět ztvární Jamie Foxx. Ale tentokrát mu museli tvůrci slíbit, že nebude modrý. Slíbili to a slovo dodrželi, což je patrné z ukázek.

Zdroj: Jake´s Takes, CB, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat