Sony si prý vyhlédlo představitelky osudových žen Spider-Mana. A jsou to zajímavé herečky


 O koho údajně jde?

MJ není jediná žena, která sehrála důležitou roli v příběhu Spider-Mana. Dalšími jsou například Gwen Stacy alias Spider-Gwen a Felicia Hardy alias Black Cat. 

Ani jednu jsme zatím v aktuální komiksovém universu od Sony neviděli, ale fandové doufají, že se to změní. Ostatně, Black Cat už měla dostat vlastní film (případně týmovku se Silver Sabre), ale k tomu zatím nedošlo a otázka je, jak to bude. 

Nově se ale objevily (zatím nepotvrzené) zprávy, že Sony si vyhlédlo představitelky obou postav. V případě Felicie by to mělo být Anya Taylor-Joy, která si zahrála například v komiksovce Noví muntanti (2020) nebo v ceněném seriálu Dámský gambit.

Překvapením je pak to, kdo by měl údajně ztvárni Gwen. Sony by prý chtělo zpět Emmu Stone, která si ji zahrála ve filmech Amazing Spider-Man. Ovšem, šlo by to jednoduše vysvětlit, Spider-Gwen je v komiksech odlišnou verzí Gwen z alternativního vesmíru a jak víme, Multivesmír je velkou součástí filmů na motivy marvelovských komiksů, takže by to nakonec dávalo smysl, což ukázal i Spider-Man: Bez domova (2021).

Opět je nutné upozornit, že Sony zatím nic z toho nepotvrdilo, takže to musíme brát s rezervou, ale Anya jako Black Cat a Emma zpět v roli Gwen, to vůbec nezní špatně. 

Zdroj: Giant Freakin Robot, Twitter, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat