Rod draka: Je to temné, je to silné, prohlásil o první epizodě spin-offu ke Hře o trůny autor knih

 


George R.R. Martin je nadšen. 

Většina z nás asi potřebuje napravit chuť po osmé řadě Hry o trůny, která se (mírně řečeno) úplně nepovedla. A to by mohl zvládnout spin-off/prequel Rod draka, který se zaměří na rod Targaryenů. 

Premiéra je naplánována na příští rok a autor knižní předlohy George R.R. Martin viděl nedokončený sestřih prvního dílu a je nadšen:

"Pokud jde o mě, nemůžu se Rodu draka dočkat. Dobře, jsem stěží objektivní. A vím, že spousta z vás si je toho vědoma (Já, ehm, jsem napsal knižní předlohu)... Ale viděl jsem nefinální sestřih první epizody. Miluji to. Je to temné, je to silné, je to viscerální... je to takové, jak mám rád své epické fantasy. Ryan a Miguel (Ryan J. CondalMiguel Sapochnik, výkonní producenti, scenáristé a showrunneři, pozn. redakce) odvedli skvělou práci a obsazení..., stejně jako v případě Hry o trůny, i v tomto případě diváci znají jen pár jmen, ale myslím si, že si spoustu z nich zamilují (jen, aby později měli zlomené srdce, až... ale ne, to vám neřeknu)."

Asi není těžké odhadnout, co tím naznačil, Hra o trůny nás naučila, že se nemáme příliš fixovat na postavy, protože mohou zemřít i ty nejoblíbenější. 

 

Zdroj: CS, HBO (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat