Představitelka Shuri prý opouští Marvel kvůli vakcinaci proti covid-19. Je to pravda?


 Tak jak to je. 

Představitel Shuri Letitia Wright je výraznou osobností, která vyvolala kontroverzi poté, co sdílela dezinformační video týkající se vakcinace proti covid-19 a údajně měla na place Black Panther: Wakanda Forever  "cpát pod nos" své názory kolegům. 

A to je něco, co v dnešní napjaté době může vyvolat určité pozdvižení, o které asi žádná filmová společnost nestojí a to včetně Marvelu a jeho vlastníka Disneyho. 

Když se tak objevila zpráva, že Letitia Wright opouští Marvelovského filmové universum, neznělo to kdovíjak překvapivě s ohledem na negativní reakce na její přístup k aktuální situaci. Ale zdroje z natáčení tuhle informaci vyvrátily, herečka se vrací k práci na druhém Black Pantherovi a zatím se její fandové nemusejí bát. 

Otázkou ale je, co bude dál, zda budou chtít být Marvel a Disney spojováni s herečkou, která vyvolal slušné pozdvižení a ne v dobrém slova smyslu. Samozřejmě má právo na svůj názor, ale není úplně ideální podporovat dezinformace. 

Spekuluje se o tom, že by právě Shuri mohla být novým Black Pantherem po tragické smrti Chadwicka Bosemana v roce 2020, ale těžko říct, zda se bude chtít Marvel tímto směrem vydat s ohledem na to, co se děje. To se dozvíme během premiéry Black Panther: Wakanda Forever 10. 11. 2022.

Zdroj: SR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat