Pátá epizoda Hawkeye rozbourá internet. A šéf Marvelu o tom, že se Venom stal součástí MCU


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jde o seriál Hawkeye, tak není asi málo těch, kteří doufají, že se objeví postavy z marvelovských seriálů, které nabídl Netflix. Zatím k tomu nedošlo, viděli jsme jen pár náznaků, ale to se možná změní v páté epizodě. 

Novinář Matt Webb Mitovich, který má do situace náhled, sice nebyl konkrétní, ale prozradil následující:

"Pokud jde o epizodu 5, podle toho, co jsem slyšel, tak by mohla tak trochu rozbourat Twitter."

Zatím se můžeme jen dohadovat, o čem je řeč, ale s ohledem na to, že se ve třetí epizodě bylo naznačeno, že za nitky tah Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio), mohlo by to být právě to, že se ukáže v celé své kráse. 

Čtvrtá epizoda Hawkeye má premiéru dnes, pátá bude k vidění 15. 12. 2021.

Venom v MCU

V potitulkové scéně filmu Venom 2: Carnage přichází (2021) se konečně odehrálo to, v co lidé doufali už delší dobu, Venom se stal oficiální součástí Marvelovského filmového universa (MCU). A právě o tom promluvil kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Pokud jde o očividné komiksové konotace mezi Venomem a Spider-Manem, tak jsou nevyhnutelné. Takže ve chvíli, kdy Sony natočilo film Venom a fungovalo to tak skvěle a Tom Hardy se stal ikonickým, když se stal Venomem, samozřejmě vyvstala otázka, 'Jak je dáme dohromady?"

Zatím se Venom a Spider-Man (Tom Holland) nesetkali tváří v tvář (jen obrazovkou v tvář), ale je to jen otázkou času, kdy k tomu dojde. A byť nebylo potvrzeno, kdy konkrétně se to odehraje, dá se tušit, že nebudeme muset čekat dlouho.

Zdroj: TVLine, Collider, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat