Nejdrsnější komiksový seriál současnosti dostane animovaný spin-off od skvělých tvůrců

 


To bude paráda. 

Pokud jste fandové komiksových projektů pro dospělé (nejsou tím myšleny pornoverze známých filmů a seriálů), tak určitě znáte (a jestli ne, tak to napravte) seriál The Boys streamovací společnosti Amazon Prime Video.

Jde o velmi úspěšný projekt, který se dočká hraného spin-offu z vysoké školy pro "superhrdiny", ale nejen to, aktuálně bylo oznámeno, že se v příštím roce objeví animovaná osmidílná minisérie nazvaná výmluvně Diabolical a o příběhy se postará následující zajímavá grupa celebrit - Awkwafina, Garth Ennis, Eliot a Ilana Glazerovi, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg a Aisha Tyler.

Skvělou zprávou je, že o produkci (a vypomůžou i se scénáři) se postarají Seth Rogen a Evan Goldberg, kteří stojí za animovaným komiksovým seriálem Invincible, který je často přirovnáván právě k The Boys a to kvůli své drsnosti, černému humoru a politické nekorektnosti. Seriál je tak v dobrých rukou. 

Tvůrce The Boys Eric Kripke se nechal slyšet:

"Překvapení! Máme téměř hotovo osm epizod naší animované série Diabolical. Dali jsme dohromady některé neuvěřitelné tvůrce, kteří se museli řídit jediným pravidlem... dělám si srandu, žádná pravidla tu nejsou. Zaváleli, vytvořili osm naprosto neočekávaných, zábavných, šokujících, krvavých, šťavnatých, emocionálních epizod. Myslíte si, že jsou The Boys ujetí? Tak počkejte, až uvidíte tohle."

Jak bylo řečeno, seriál bude mít premiéru někdy v průběhu příštího roku. Zatím ale není jasné, kdy přesně to bude. 

Zdroj: Deadline, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat