Dostala se mu do hlavy a jemu přeskočilo, prohlásil bývalý spolupracovník Deppa o vztahu s Amber Heard


 Nebral si servítky.

Vztah Johnnyho Deppa a Amber Heard je vděčným tématem bulvárních novin a stránek a není divu. Jejich manželství neskončilo zrovna nejlépe, létala obvinění o násilí, údajně se močilo na zeď a v postelích se objevovala lejna a děly se další šíleností. A každý má na danou situaci svůj názor. Někdo se zastává Amber, někdo Johnnyho.

Teď o situaci promluvil bývalý kolega Deppa Bill 'Beano' Hanti z kapely The Kids a to v dokumentu Johnny vs Amber a je jasné, na čí stranu se přiklonil:

"S Vanessou (Deppova bývalá manželka, Vanessa Paradis, pozn. redakce) měl něco speciálního. [Amber Heard] si ho všimla. Uviděla příležitost být součástí filmu (Rumový deník, pozn. redakce) a zapracovala na tom. Nikdy jsem se s tou ženou nesetkal... Dostala se do Johnnyho hlavy a kvůli ní absolutně zešílel a to do bodu, kdy pil a fetoval, do bodu, kdy mu přeskočilo."

Samozřejmě to není objektivní názor, už jen proto, že se Bill s Amber nikdy nesetkal a také není tajemstvím, že měl Johnny bohaté zkušenosti s drogami a alkoholem už dlouho před vztahem s Amber, ale na druhou stranu je Bill někdo, kdo Deppa zná a zřejmě má náhled do jeho života. 

Uvidíme, co bude dál, situaci řeší i soud a je otázkou, na kterou stranu se přikloní.

Zdroj: LAD Bible

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat