Chtěla by se Halle Berry vrátit jako Storm? A první klip z komiksovky Morbius


Komiksové střípky.

Halle Berry dlouhé roky ztvárňovala mutantku a významnou členku X-Menů Storm, ovšem v minulosti společnost Fox, která za filmy X-Men stála, získal Disney a stále není jasné, co s X-Meny bude. Ovšem, objevují se náznaky, že by se měli (alespoň někteří z nich) v dohledné době stát součástí Marvelovského filmového universa. A je tu tak otázka, pokud by byla Halle oslovena s tím, jestli se chce do role vrátit, jak by odpověděla?

"Určitě bych se ráda vrátila, je to milovaná postava. Milovala jsem hraní Storm a lidé milovali Storm. Takže pokud bychom našli verzi, která by dávala smysl nebo příběh, který by dával smysl, určitě bych to udělala, bezpochyby ano."

Třeba dostane šanci, protože s tím, že v Marvelovském filmovém universu oficiálně existuje Multivesmír by nebyl sebemenší problém příchod Storm vysvětlit. Dá se ale tušit, že to není otázka následujících měsíců. 

Naopak, premiéra komiksového filmu Morbius se kvapem blíží. Premiéru bude mít 27. 1. 2022 a aktuálně si můžete pustit první klip z filmu. 

 

Zdroj: Vanity Fair, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat