T'Challa se v hlavní dějové lince Marvelovského filmového universa už nikdy neobjeví, oznámil producent


Black Panther ale samozřejmě ano. 

V hlavní roli filmu Black Panther (2018) se v Marvelovském filmovém universu představit Chadwick Boseman, ale tenhle herec bohužel v roce 2020 zemřel. Přesto vzniká druhý film Black Panther (premiéra 10. 11. 2022), v něm se ovšem role Black Panthera ujme někdo jiný. 

Pokud jde o T'Challu, tedy prvního Black Panthera, toho už v hlavní dějové lince Marvelovského filmového universa (MCU) očekávat nemáme. Prozradil to producent a viceprezident marvelovského oddělení pro vývoj Nate Moore:

"Řekl bych, že šance, že uvidíte T'Challu v našem... Nesázel bych na to, budu k vám naprosto upřímný, neuvidíte T'Challu ve vesmíru 616 (ústřední vesmír, pozn. redakce) MCU. Nemohli jsme to udělat. Když Chad zemřel, měli jsme o tom vážnou konverzaci s Cooglerem (Ryan Coogler, režisér obou dílu Black Panther), 'Co uděláme?' Byl to rychlý rozhovor. Netrval týdny. Trvalo pár minut, než jsme přišli na to, jak budeme se sérií pokračovat bez této postavy. A nikdy jsme nezvažovali její přeobsazení. Výzvou v případě Black Panther: Wakanda Forever je vyprávět příběh bez T'Chally."

Je to bezesporu dobře, že role T'Chally nebude přeobsazena. Identitu Black Panthera může převzít někdo jiný, stejně jako v komiksu. T'Challa byl jen jeden a to díky Chadwickovi a je fajn, že s tím souhlasí i šéfové Marvelu. 

Zdroj: RingerVerse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat