Nejsem materiálem pro Marvel, prohlásila Sandra Bullock. Třetí Ant-Man je dotočen. A vystřižená scéna ze druhého Venoma


 Komiksové střípky.

Marvel a Sony mají  ve svých řadách hromadu zvučných jmen a neustále přidávají další. Nově se tak objevila zpráva, že by mezi nimi měla být i Sandra Bullock, kterou chtějí společnosti údajně obsadit jako postavu jménem Madame Web, což je mocná mutantka se schopností jasnovidectví, která v komiksu zastává úlohu mentorky Spider-Mana. Je tahle informace pravdivá? Co na to sama Sandra?

"Proč mě kvůli tomu nenajali? Co se stalo, pokud jde o rozhovory? Nemyslím si, že jsem materiálem pro Marvel. Marvel mě nikdy neoslovil."

Neoslovil, ale třeba to v budoucnu udělá a byť Sandra předpokládá, že není někým, o koho by Marvel stál, může se mýlit a určitě by se pro ni našla bezva role. Ostatně, její parťák z Nebezpečné rychlosti (1994) Keanu Reeves se nedávno nechal slyšet, že by to pro něj byla čest, stát se součástí Marvelovského filmového universa, tak by se zase mohli postavit bok po boku. 

SOUVISEJÍCÍ: KEANU REEVES BY SE RÁD STAL SOUČÁSTÍ MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO UNIVERSA

Teď dobrá zpráva pro fandy Ant-Mana. Byl dotočen třetí díl s názvem Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Samozřejmě není hotovo, film čeká postprodukce a určitě i nějaké dotáčky a přetáčky, ale hlavní jádro filmu je hotovo a premiéra 27. 7. 2023 se určitě stihne. 

A jako bonus si užijte vystřiženou scénu z Venom 2: Carnage přichází (2021).

 

Zdroj: Jimmy Kimmel Live!, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat