Eternals: Ve filmu se měli objevit Kapitán Amerika a Kang. A scenárista by ve dvojce rád viděl Galatuse


To zní dobře. 

Pokud jste viděli Eternals (2021), tak víte, že v potitulkových scénách se představilo několik zajímavých postav. Ale původně bylo v plánu něco trochu jiného. Měli jsme místo toho vidět Kanga (Jonathan Majors) a také nového Kapitána Ameriky (Anthony Mackie). Z obojího ale nakonec sešlo a tvůrci se vydali jiným směrem. 

Ale kdoví, třeba se zmíněných postav dočkáme ve dvojce a jeden ze scenáristů Kaz Firpo by tam měl rád ještě někoho dalšího a to požírače světů Galactuse:

"Galactus je neuvěřitelná neuvěřitelná postava. Víte, připravujeme půdu pro mezigalaktické kosmické megalomanské střety, speciálně, když jde o zabití vesmírného boha - a tenhle vesmírný bůh přijde a unese vás a plánuje soudit Zemi, myslím, že je tu prostor pro světy požírajícího padoucha."

Bez ohledu na to, že recenzenti si Eternals příliš nezamilovali, tak diváci ano a tržby jsou také více než slušné a navíc v závěru Eternals nám bylo sděleno, že se vrátí, takže s druhým dílem můžeme více méně počítat. A pokud by v něm byl Galactus, určitě by to bylo zajímavé. Přece jen, takhle postava potřebuje další šanci poté, co s ní udělali tvůrci filmové Fantastické čtyřky.

Zdroj: The Wrap, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat