Eternals: Proč bylo důležité mít ve filmu první sexuální scénu Marvelovského filmového universa?


 To vysvětlila režisérka.

Ve filmu Eternals (4. 11. 2021) byla kromě jiného k vidění také první sexuální scéna v Marvelovském filmovém universu (MCU). Jejími aktéry jsou Sersi (Gemma Chan) a Ikaris (Richard Madden) a ne, není to žádná velká divočina, přece jen, film má přístupnost PG-13, ale faktem je, že jsme zatím nic podobně "odvážného" v žádné marvelovce neviděli. 

A režisérka Chloé Zhao trvá na tom, že daný moment byl velmi důležitý:

"No, jak víte, pokud jde o filmový proces, tak ode dne, kdy začnete něco psát do chvíle, kdy to ukážete publiku, lidé přicházejí s nápady a dějí se náhody, ať už dobré, nebo špatné. Myslím, že v případě konkrétně tohoto nápadu to bylo v prvotním náčrtu, bylo to ve scénáři, plánovali jsme to natáčet a poté, co jsme to natočili a sestříhali, jsme to ukázali Disneymu, ukázali Marvelu a všichni řekli, 'Oh, to je krásné,' a tím konverzace o tom skončily. Takže to byl velmi snadný proces. A pokud jste viděli film, víte, že láska mezi těmito dvěma svým způsobem určuje osud lidstva, naší planety. Takže se mi líbilo ukázat nejen to, jak se mají rádi na intelektuální a emocionální úrovni, ale také fyzické. A ukázat sexuální styk oddaným milujícím způsobem, o tom si myslím, že je to velmi pozitivní věc."

Možná si říkáte, že není důvodu z toho dělat takové velké halo, ale jde o projekt ze stáje společnosti Disney a ta není zrovna proslulá sexuálně odvážnými momenty, takže je to svým způsobem něco zlomového.

Zdroj: /Film, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat