Doctor Strange 2: Na veřejnost zřejmě unikly důležité detaily z příběhu


 POZOR, POTENCIÁLNÍ SPOILERY!!!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 5. 5. 2022) bude bezesporu zajímavým filmem. Už jen proto, že hlavním padouchem bude zřejmě Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), které (po vzoru) komiksu "přeskočí" kvůli jejím dětem a napáchá pořádně škody. 

Zdá se, že ve filmu to bude prezentováno tak, že Scarlet Witch bude žít v přesvědčení, že její děti jsou někde v Multivesmíru v ohrožení. A jak víme z WandaVision, Scarlet má v držení mocnou knihu temné magie Darkhold, která jejímu psychickému stavu příliš nepomůže. 

Scarlet bude po svých dětech pátrat, ale do jiných dimenzí může vstupovat jen jako projekce, takže začne hledat někoho, kdo má schopnost cestovat mezi světy a tou osobou je America Chavez (Xochitl Gomez). Wanda tak vyvolá démona Shumu Goratha, který má za úkol Americu přivést, ale během toho démon zaútočí během svatby Christiny Palmer (Rachel McAdams) a zničí dimenzi Americy.

Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) nakonec Shumu porazí a pokusí se přesvědčit Wandu, aby přestala s tím, co dělá, což ale nevyjde. Do dění se zapojí také Illuminati, skupina mocných hrdinů v čele s Profesorem X (Patrick Stewart), kterým se nelíbí zmatky v Multivesmíru a začnou s tím něco dělat. Scarlet Witch ale zjistí, jak ovládat těla svých dalších verzí z jiných dimenzí a začne vraždit členy skupiny Illuminati. 

Nakonec se jí podaří najít své syny Tommyho a Billyho, ale zjistí, že ti o ni nestojí, nejsou totiž nadšení z toho, co jejich matka dělá. Faktem totiž je, že byli celou dobu v bezpečí a Darkhold svedl Scarlet Witch na temnou stranu. 

V Multivesmíru díky ní tak propukl chaos a některé z postav (včetně Captain Carter nebo nováčka Rintraha) spojí síly, aby Wandu (ke které se přidala jedna z verzí Morda) zastavily.

Zní to relativně uvěřitelně a lákavě, ale samozřejmě to nebylo oficiálně potvrzeno ze strany Marvelu, takže to musíme brát s rezervou. 

Zdroj: Reddit, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat