Chyba, nebo záměr? Fandové si všimli neshody v Avengers a seriálu Hawkeye. A zábavný klip z Peacemakera


 Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Jestli něco není překvapením, tak to, že jsou filmoví a seriáloví fandové velmi pozorností a neunikne jim žádný detail. A tak není divu, že si všimli nesrovnalosti z první epizody seriálu Hawkeye, která není v souladu s filmem Avenger (2012).

V první epizodě Hawkeye jsme se vrátili do doby bitvy o New York, kdy to schytala i Starkova věž. Například nápis Stark se během útoku v Avengers (2012) začal rozpadat s tím, že se jako první zřítilo písmeno K a následovala písmena S, T a R a zůstalo pouze A, což vedlo ke vzniku názvu Avengers Tower.

Ovšem, v Hawkeyovi, když malá Kate Bishop (Clara Stack) sledovala útok na Starkovu věž, byly na věži písmena S, T, A a K, což neodpovídá tomu, co jsme viděli v Avengers s ohledem na to, že K spadlo jako první. 

S největší pravděpodobností jde o nepozornost tvůrců, ale samozřejmě zaznívají i názory, že jde o jiný vesmír a další podobné divoké teorie, což zní trochu přitažené za vlasy, ale v Marvelovském filmovém universu není nic nemožné.

 Třetí epizoda Hawkeye bude mít premiéru 1. 12. 2021.

Velmi zajímavě působí i jiný komiksový seriál, tentokrát od DC. Nese jméno Peacemaker, premiéru bude mít 13. 1. 2022. A právě z něj pochází zábavný klip. ¨


Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat