Zabít mou postavu byla chyba, myslí si herec z X-Menů. A Venom ve třetím Spider-Manovi? Co na to producentka

 


Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Film X-Men: První třída (2011) patří k těm nejlepším ze série. A jestli jste ho viděli, tak víte, že se v něm představilo několik nováčků včetně Darwin, což je mutant, jehož tělo se dokáže bleskově adaptovat na v podstatě každou situaci a přežít. Ve filmu byl ale zabit. To jeho představitel Edi Gathegi nepovažuje za dobrý krok:

"Zbožňoval jsem Darwina. Stal se mým oblíbencem. Vždy to pro mě bylo o Wolverinovi a poté, když jsem zjistil něco o Darwinovi, řekl jsem si, 'Moment. On je na tom podobně. Adaptuje se, aby přežil. Nemůže zemřít. Nemůže zemřít. Bojoval s Hulkem a byl poslán do vesmíru, protože zemřel. A on zemřel a regeneroval se. Můj bože, je tu tolik možností.' A vizuálně, jako filmař, ho můžete použít v mnoha situacích a prostě sledovat, jak se přizpůsobí. Je to opravdu zábava, protože film je obrazovým médiem. Takže ano, myslím si, že to byla velká chyby zabít Darwina a myslím si, že si Darwin zaslouží vykoupení."

Může se ho dočkat, protože práva na X-Meny (a další týmy a postavy) získal Disney zakoupením společnosti Fox, ale upřímně se obávám, že Darwin není někým, koho by se Marvel (také spadá pod Disney) snažil "oživit" jako jednoho z prvních.

Uvidíme...

Ve Venom: Carnage přichází (2021) bylo v potitulkové scéně potvrzeno, že jsou Spider-Man (Tom Holland) a Venom (Tom Hardy) součástí stejného (Multi)vesmíru a tím pádem samozřejmě vyvstala otázka, jestli se tihle dva odvěcí v budoucnu setkají. Například ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021). Co na to říká producentka Amy Pascal, která na Spider-Mana u Sony dohlíží? 

"Víte, že vám to nikdy nepovím. Ale byla zábava udělat [potitulkovou scénu] a my milujeme Toma Hardyho."

Dočkáme se toho, to je jasné, ale otázkou je kdy. Může to být ve třetím Spider-Manovi, ale může to být také jindy a jinde. A je jasné, že Pascal nám to neprozradí.

Zdroj: CB, Empire, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat